BIVŠA ZADRUGARKA JURI SINA DRAGANE MIRKOVIĆ: Javno priznala svoje simpatije, evo kako je on REAGOVAO! (FOTO)

Autor:

Zadruga

14.04.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta ostavila komentar ispod Markove objave na društvenoj mreži Instagram!

BIVŠA ZADRUGARKA JURI SINA DRAGANE MIRKOVIĆ: Javno priznala svoje simpatije, evo kako je on REAGOVAO! (FOTO)

Foto: shutterstock, Instagram.com

Porodica Dragane Mirković ponovo je u žiži interesovanja domaće javnosti otkad je folk zvezda objavila da se razvodi nakon 24 godine braka od biznismena Tonija Bijelića. Sve oči uprte su i u njihovu decu, ćerku Manuelu i sina Marka.

Marko, koji važi za miljenika žena, dobio je poruku od kontroverzne bivše zadrugarke Senade Nurkić, koja je poznatija kao Maca Diskrecija.

Republika

Foto: Instagram.com

Maca ostavila tri srca ispod Markove Objave

Naime, ispod jedne od njegovih objava Maca je ostavila tri emotikona crvenog srca, a Marko nije reagovao na ovo. Da li će Maca nastaviti da pokušava, ostaje da ispratimo.

Inače, Dragana Mirković je pevala sinoć u jednom noćnom klubu u Hanoveru, a nedugo nakon što je izašla na scenu izbila je opšta makljaža! Naime, kako je portal Republika prvi izveštavao sa lica mesta, obezbeđenje je odmah reagovalo, pa je pomahnitale muškarce koji su se potukli izbacilo napolje. Ubrzo nakon toga, Draganu su savladale emocije zbog toga što su ljudi u publici dobacivali: "Gago mi te volimo", pa je u jednom trenutku klekla i sela pored prvog reda.

Republika

Foto: Republika.rs

Dragana Mirković u Hanoveru

Mirkovićka se sve vreme grlila sa ljudima koji su pevali u glas sa njom sve pesme, a potom je usledio šok trenutak. Naime, jedan od muškaraca kog je obezbeđenje tokom tuče izbacilo, na kraj se vratio u klub. On je Dragani uspeo da objasni šta se desilo, a ona mu se pred svima obratila, pa su se zagrlili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
369

14.04.2024 22:01

Peva po kafanama?