BARBARU BOBAK NAPALA BOLEST: Pevačici se slošilo nakon nastupa, otkrila sve SIMPTOME koji su joj se pojavili!

Autor:

Zabava

14.04.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barbari Bobak se slošilo nakon nastupa!

BARBARU BOBAK NAPALA BOLEST: Pevačici se slošilo nakon nastupa, otkrila sve SIMPTOME koji su joj se pojavili!

Foto: TV Pink/printscreen

Pevačica Barbara Bobak na Instagram profilu nakon nastupa se oglasila povodom njenog zdravstvenog stanja. Naime, pevačica je imala potrebu da se zahvali fanovima i publici na sjajnoj atmosferi, ali potom je otkrila da ju je smlatio umor, te da joj temperatura skače. 

Na Instagram profilu Barbara je podelila sa svojim pratiocima u kakvom je sada stanju:

- Prvi put me je moj suludi tempo baš stigao i nakon 10 dana na putu, 5 država i promena klima, ,,napala" me je angina i temperatura. Ali dali smo se 400 posto kao i uvek! Hvala vam divna publiko iz Dizeldorfa još jednom što ste došli u tolikom broju i što ste pevali zajedno sa mnom i olakšali mi večerašnji nastup! Mnogo vas volim, vidimo se uskoro ponovo, sad idem brzo da spavam, jer idem na avion za 2 sata! Laku noć - napisala je Barbara Bobak na Instagramu.

Foto: Instagram.com

Barbara Bobak Instagram

Podsećanja radi, Barbara je nedavno otkrila i jednu "zanimljivu" stvar koja joj se često dešava prilikom putovanja sa nastupa. Naime, priznala je da svaki put kada se vraća sa nastupa, zadrži se sat vremena na aerodromu jer uvek nešto nedostaje - bilo da je reč o opremi, instrumentima ili koferima, nakon čega se našalila pred medijima.

- Ne volim iznenađenja preterano, iskreno. Više su meni priređivali iznenađenja, nego što sam ja drugima. Kada sam bila u vezi, Dan zaljubljenih sam uvek provodila kod kuće jer tada budu prepuni svi restorani, bioskopi, nigde ne bude mesta. Ove godine ću na primer raditi - rekla je pevačica, pa se osvrnula na praznik žena: 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading