BIVŠA ZADRUGARKA SE SKINULA! Od ove poze se muškarcima ZAVRTELO U GLAVI! Žene misle da je otkrila previše! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.04.2024

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najviše pažnje je privukla njena zadnjica koja se nalazi u prvom planu, pa je tako Ljubina slika za kratko vreme uspela da skupi na hiljade lajkova.

BIVŠA ZADRUGARKA SE SKINULA! Od ove poze se muškarcima ZAVRTELO U GLAVI! Žene misle da je otkrila previše! (FOTO)

Foto: instagram.com/ifbb_pro_ljuba_pantovic

Nekadašnja učesnica rijalitija Zadruga Ljuba Pantović, redovno na svom Instagram profilu postavlja fotografija na kojima se provokativno slika, ali i pokazuje vitku liniju, s obzirom na to da i te kako vodi računa o svom izgledu. 

Ona je sada okačila sliku sa jahte, a kako je bila samo u kupaćem kostimu, raspametila je muškarce. Najviše pažnje je privukla njena zadnjica koja se nalazi u prvom planu, pa je tako Ljubina slika za kratko vreme uspela da skupi na hiljade lajkova. 

Inače, nedavno je Pantovićka bila u žiži javnosti jer je komentarisala izlive ljubomore koje ima Nenad Aleksić Ša u Eliti, a kako se dobro poznaju iz spoljnog sveta, nije ga štedela.

-  Nenad i ja se mnogo dugo znamo, a kad je njegov odnos sa ženama u pitanju tu ima mnogo problem. Evo i zašto. Ša je veliki egoista i samo misli na sebe u odnosu. Mnogo je ljubomoran, to prevazilazi normalne granice i mislim da je to jako teško trpeti. Zato mu veze tako kratko traju. Ne mislim da je loša osoba, naprotiv. Veliki je drug, ali on prosto ne ume sa ženama. Za njega su te kraće varijante, nikao ozbiljne i duge veze jer se on u tome ne snalazi - rekla je Ljuba, pa je dodala:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

 

Sve ovo što se dešava u rijalitiju sa njim je takođe i prenaglašeno. Tamo su sva osećanja mnogo jača jer je to zatvoren prostor. Svi mi koji smo bili unutra to znamo. Ne možete uvek da se iskontrolišete, ali ja nekako jesam. Sećam se svakog svog postupka. Nenadu želim svu sreću, ali ja ne vidim da njegova bilo kakva veza sa Mionom može da ima budućnost. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading