(FOTO) PROGOVORILA O NOVOM DEČKU: Maja Marinković se oglasila, otkrila ISTINU, pa poslala jasnu poruku!

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

25.07.2021

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon svih spekulacija, Maja je odlučila da stavi tačku na sve navode.

RepublikaFoto: instagram.com
Maja i Mensur

Bivša zadrugarka Maja Marinković po izlasku iz Zadruge 4 se samo jednom oglasila na Instagram profilu povodom navoda da li je trudna sa Markom Janjuševićem Janjušem, te se potom povukla iz javnosti i otputovala u Budvu, gde se našla sa bivšim cimerima, ali i Mensurom Ajdarpašićem, te su se do ranih jutarnjih sati provodili u ludom noćnom izlasku.

Nakon što je prošlo nekoliko dana Majinog uživanja, razni natpisi su se pojavili u medijima, a ona je odlučila da stane na put svim spekulacijama i otkrije istinu o svemu o čemu se šuška. Odnos sa Janjušem, novi dečko, kao i razni drugi momci bili su samo deo Majinog izlaganja.

Foto: instagram.com
Maja sa dečkom na skuteru

- Niti imam dečka, niti sam se poljubila sa nekim to sve demantujem. Dečko koji je na skuteru, radi tamo na iznajmljivanju istih, bukvalno je dete. A što se tiče drugih muškaraca, to su moji prijatelji, i to je sve. Ja sam došla na odmor ovde, a ne da tražim dečka - napisala je Maja, pa dodala:

- I još jedna stvar, dečko sa snimka koji šeta sa mnom, nema veze sa dečkom na skuteru. Sledeći put malo bolje pogledajte, jer je razlika očigledna!

Podsetimo, Maju smo uhvatili na bazenu kako se druži sa zadrugarkama, te je naš paparaco zabeležio vrele fotografije sa Anjom Todorović, a tu pored se nalazila i Nina.

Foto: Privatna arhiva
Maja i Anja

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading