NAPADNUTA NAŠA PEVAČICA: Isplivao snimak INCIDENTA, šokirala se kad je ugledala NAPADAČA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

14.04.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak neslane šale postao viralan na društvenim mrežama!

NAPADNUTA NAŠA PEVAČICA: Isplivao snimak INCIDENTA, šokirala se kad je ugledala NAPADAČA! (VIDEO)

Foto: tiktok.com/printscreen

Pevačica i bivša zadrugarka Višnja Petrović doživela je veliku neprijatnost, a ceo događaj usnimljen je i objavljen na društvenim mrežama. Naime, dok se sa prijateljicom približavala liftu koji se nalazi u garaži, jedan muškarac ju je napao, te pokušao da joj uzme torbu iz ruku.

Pevačica se je krenula da vrišti izbezumljeno, a onda se šokirala kad je ugledala ko je napadač. Naime, njen prijatelj je odlučio da se našali sa njom, ali nije računao da će ona tako reagovati na njegovu neslanu šalu.

Video je brzo na mrežama postao viralan, a mnogi su komentarisali da je pevačica ostala pribrana.

Inače, pevačica je nedavno za Radio S3 otkrila kako gleda na negativne komentare na društvenim mrežama.

- Da. Ušla sam na televiziju na kojoj sam gostovala, pljuvačina po meni, po voditeljki i onda ... Znaš ono, radoznalost. Kliknem na svaki profil. A ono tipa, Stanoje, dva pratioca, dvoje ljudi njega prati, a on 700. Negde ima slike, ali su te slike veoma diskutabilne – počela je Višnja.

Republika

Foto: smedia

Viššnja Petrović

- To su neke zle, iskompleksirane žene. Jedino što meni nije jasno, to je mnogo lepo Slađa Alegro objasnila, to je jedna zajedljiva žena, nesrećna, smrdljiva, koja želi da ti izvadi oko zato što si ti kulturan, pristojan ili eventualno lep. Ne mogu da verujem da kada vidim ženu koja ima unučiće decu i tako to, da komentariše. Konstruktivna kritika je ,,Mislim da je mogla prikladnije da se obuče“. Ne mogu poriv da shvatim da neko uđe i komentariše na taj način, ukoliko nešto nije ekstremno – jasna je bila pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading