PEVAČICA PRIZNALA AFERU SA SLOBOM RADANOVIĆEM: Oženjeni pevač PREVARIO suprugu, ŠOK PORUKE izašle na videlo!

Autor:

Zabava

09.04.2024

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok priznanje iznenadilo javnost!

PEVAČICA PRIZNALA AFERU SA SLOBOM RADANOVIĆEM: Oženjeni pevač PREVARIO suprugu, ŠOK PORUKE izašle na videlo!

Foto: Marija Mladjen/ATAImages

Sloba Radanović

Pevačica Sara Reljić je nedavno priznala da joj je kolega i bišvi cimer iz prve sezone rijalitija "Zadruga", Sloba Radanović, slao poruke dok je još bio u braku sa Kristinom Kijom Kockar.

Naime, kako je Reljićeva otkrila, Radanović joj je pre nekoliko godina pisao na društvenim mrežama, međutim, ona to nije htela da spominje kako mu ne bi uništila brak, iako je pevač to sam uradio kada je prevario tadašnju supugu sa pevačicom Lunom Đogani.

Republika

Foto: instagram.com/sara_reljic.1

Sara Reljić priznala da joj je Sloba Radanović slao poruke

- Zašto bih kompromitovala nečiji brak. Ja svakako nisam dala povoda ni za čim. Njegova bivša žena je vodila njemu "Fejsbuk" profil i onda sam ja nju pitala: "Zašto ništa nisi rekla za mene?", i ona kao: "Ma, dobro, rekla sam mu da se malo zeza". Bilo je davno, bili smo mladi, a onda sam mogla da budem u poziciji kao Luna Đogani, ali nisam. Bože me sačuvaj, oženjen čovek mi piše... Sloba Radanović mi je pisao pre sedam godina - rekla je Sara u jednoj emisiji.

Republika

Foto: ST/A. NALBANTJAN, E-Stock

Sloba Radanović je bio u braku sa Kijom Kockar

Podsećanja radi, folk pevač Sloba Radanović je nedavno postao središte skandala nakon optužbi roditelja učenika četvrtog razreda Osnovne škole "Milena Pavlović Barili" u naselju Višnjička banja. Incident se navodno dogodio krajem marta kada je Sloba, koji je očuh jednog đaka, nenajavljeno upao na čas i navodno pretio deci, što je izazvalo uznemirenost među roditeljima.

Sve se odigralo 27. marta, kada je dečakov očuh upao u odeljenje i svojim bahatim ponašanjem preplašio, pa čak i rasplakao decu. Očuh je ušao u školu i rekao portiru da ga je zvala učiteljica i da dolazi zbog svog sina. Niko ga nije legitimisao, apsolutno ništa, a praksa je da portir stalno traži ličnu kartu, pa onda sačekaš dok on ne pozove tu osobu kod koje ti želiš da ideš. Dakle, ne može tako lako da se uđe u školu. Ali izgleda da taj čovek može. Deca su rekla da je bio zajapuren, besan, unosio im se u lice, govorio je: „Bude li neko nešto rekao mom Luki, završiće ovako“, bahatio se, psovao. Oglušio se i na učiteljice molbe da izađe, svađao se sa decom. Devojčice su se uplašile, učiteljica se tresla, neka deca su plakala od straha - izjavila je majka učenika za domaće medije.

Radanović se kasnije oglasio ovim povodom.

Čitam sad vesti gde kažu kako sam ja pretio deci od 10 godina i kako ja njih terorišem. Ljudi, prvi april je bio juče - napisao je on uz emotikon smajlija koji plače od smeha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading