(FOTO) DOŠLI SMO U POSED FRAPANTNE PREPISKE TARE SIMOV I JELENE KRUNIĆ: Nakon brutalnog iživljavanja ŠOK PREOKRET!

Autor:

Zadruga

27.03.2021

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantna prepiska između Jelene Krunić i Tare Simov!

Foto: Instagram.com/ privatna arhiva
Prepiska Krunićke i Tare!

Jelena Krunić i Tara Simov imale su turbulentan odnos tokom "Zadruge 3". 

Jedno vreme su ove bivše drugarice bile u dobrim odnosima, do momenta dok sve nije kulminiralo svađom, koja je bila žestoka u toj meri da su se fizički obračunale. Krunićka je skočila na Taru i brutalno je pretukla, a užasne scene su šokirale sve.

Snimak i sliku možete pogledati u prilogu ispod: 

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Tara nakon što je Jelena Krunić pretukla!

Svedoci smo promenljivih relacija učesnika u rijaliti formatima, te da nije teško da u zatvorenom prostiru gde su svi osuđeni jedni na druge 24 sata, možemo očekivati i nagle preokrete. 

Nakon brutalnog iživljavanja Jelene Krunić nad Tarom Simov koja je na kraju i diskvalifikovana iz Zadruge zbog istog, Republika je došla u posed šokantne prepiske.

Posle završetka treće sezone Zadruge, Jelena Krunić se javila Simovoj kojoj se izvinjavala za sav pretrpljen bol od strane nje, klela se u roditelje da se više neće ponoviti, pa je na kraju čak i obodrila da će uspeti u svemu u čemu zamisli. Poruku prenosimo u celosti:

RepublikaFoto: dailimotion/printscreen
Jelena Krunić se izvinjavala Tari

- Imam potrebu da ti se izvinim za sve, ja sam to i javno učinila 3 meseca nakon izlaska, ja sam neko od 34 godine, kome nikako ne priliči onakvo ponašanje, znam da si videla većinu rijalitija gde sam bila teški agresivac i gde sam uvek zbog svog temperamenta izvukla deblji kraj. Sve u svemu još jednom izvini, i nemoj da mislis da je neiskreno tate mi pokojnog, ali očigledno da ja nisam za taj format - napisala je Krunićka, pa dodala:

- I još nešto nit sam bliska, nit se družim sa osobom koju neću da pomenem, jednostavno htela sam da se odvojim od svih dešavanja i to sam i uradila. Nadam se da ćeš prihvatiti izvinjenje, ako ne makar da znaš da sam se iz srca izvinila i da ti želim svu sreću, Zorke mi moje i da uspeš u onome što naumiš. Hvala u svakom slučaju, Tara - zaključila je Jelena

Foto: Privatna arhiva
Poruka koja je Krunićka poslala Tari..


Međutim, da su rijaliti prijateljstva krhka i kratkog daha, dokaz je i to da je nakon svega ovoga, Jelena opet ispala licemerna.

Iako se kontroverzna učesnica klela u pokojnog oca i majku Zoricu da joj se ovako nešto više neće ponoviti,  oglušila se o sopstvene reči pa je nedavno objavila Tarine snimke na kojima Simova priča da je koristila nedozvoljene supstance, kao i da ima odnose bez zaštite.

Snimci su izazvali buru na društvenim mrežama, a u par navrata je i Tara komentarisala u Zadruzi da su ovo namešteni klipovi i da se ovo nije realno dogodilo, već da joj neko radi o glavi.

Sporan snimak koji je Jelena plasirala u etar možete pogledati ovde:

Novi rasplet događaja očekujemo po završetku rijalitija, a da li će se Krunićka nakon svega ovoga opet izvinjavati i po ko zna koji put pogaziti svoju reč, videćemo u narednim mesecima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading