Spisak svakim danom sve kraći: I MILUTINOV "ODJAVIO" ĐORĐEVIĆA!

Autor:

Sport

13.11.2017

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski centar Nikola Milutinov definitivno neće igrati za Srbiju tokom kvalifikacionih mečeva protiv Austrije i Gruzije. Sjajni centar još jedan je i plejadi košarkaša koji su se zahvalili na pozivu nacionalnom selektoru Saši Đorđeviću. Naš košarkaš je potpisao otvoreno pismo igrača atinskog kluba koji su naveli razloge za neodazivanje na obaveze u nacionalnim timovima.

Ni centar Olimpijakosa neće biti na raspolaganju Đorđeviću

Pismo KK Olimpijakos, iza koga su stali svi reprezentativci iz redova atinskog velikana, prenosimo vam u celosti.

"Od našeg detinjstva, uvek smo odgovarali na svaki poziv naših nacionalnih timova. Nedeljama smo ostajali daleko od svojih porodica, ne obraćajući pažnju na umor i igrorišući rizik od povreda. Zapravo, pretrpeli smo nekoliko povreda i igrali 'preko' njih kad god se to od nas tražilo. Poznato je da smo to radili iz ljubavi, poštovanja i posvećenosti i zbog toga se nikada nismo žalili.

Međutim, s obzirom na promene do kojih je došlo u kalendaru, našli smo se u neprijatnoj situaciji jer moramo da saopštimo odluku da ne nastupimo za naše reprezentacije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2019. godine.


U ovoj fazi praktično je nemoguće i neprofesionalno da odsustvujemo sa predstojećih utakmica svojih klubova u Evroligi. Većina je već propustila veći deo treninga u predsezoni zbog priprema za Evropsko prvenstvo 2017. godine.

Nadamo se da će se situacija uskoro vratiti u normalu, tako da ćemo moći ponovo da pomognemo našim nacionalnim timovima", navodi se u otvorenom pismu košarkaša Olimpijakosa.

Pismo su potpisali grčki reprezentativci Jorgos Printezis, Vangelis Mancaris, Kostas Papanikolau, Janis Papapetru, kao i reprezentativci Srbije i Letonije Nikola Milutinov i Janis Strelnieks.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading