POSLE MEČA SA MORNAROM: Budućnost objavila da ima ZARAŽENIH!

Autor:

Sport

30.10.2020

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški klub Budućnost obratio se javnosti sa obaveštenjem da su dva člana ovog kluba dobila pozitivan test na koronavirus.

RepublikaFoto: Budućnost VOLI
KK Budućnost

Ovo je otkriveno posle meča petog kola Evrokupa protiv Mornara. Tim iz Bara je u tom meču pobedio 85:82 posle produžetka.

Nakon testiranja otkriveno je da su dva člana Budućnosti pozitivna na virus korona, a oni će biti testirani ponovo pred derbi ABA lige, meč sa Cedevita Olimpijom. Tim Mornara je takođe imao ogromne probleme prouzrokovane virusom korona. Predsednik kluba je u bolnici zbog zaraze, a zaraženi su i članovi stručnog štaba.

Saopštenje Budućnosti prenosimo u celosti. 

 

- Budućnost Voli, nakon testiranja igrača i stručnog štaba na COVID-19 po zdravstvenom protokolu Evrokupa, koje je ekipa odradila u četvrtak, obaveštava javnost da su rezultati testova pokazali da u timu postoje pozitivni slučajevi novog koronavirusa.

Košarkaši i članovi stručnog štaba ekipe Budućnost Voli odradili su protokolarni test na COVID-19, nakon meča petog kola Evrokupa a pre utakmice petog kola ABA lige koji se igra u Ljubljani protiv Cedevita Olimpije.

RepublikaFoto: Mornar/MEDIA PRO

Jedna od osoba koja je pozitivna na COVID-19 ima blage simptome i nalazi se u samoizolaciji od srede. Druga osoba je bez simptoma i od danas je u izolaciji.

Novo testiranje ekipe će se obaviti po protokolu Aba lige i Evrokupa u najkraćem mogućem roku- navodi se u saopštenju kluba.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading