POVRATAK HAUBICE: Ogroman LJUBIMAC "Grobara" ponovo na MESTU USPEHA!

Autor: Sportski žurnal, Republika

Sport

27.10.2020

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči nastavka Evrokupa.

RepublikaFoto: Starsport
Igrači KK Partizan na meču protiv Cedevita Olimpije

Košarkaši Partizana u sredu dočekuju Burž, a bek francuske ekipe Danilo Anđušić govorio je za "Sportski žurnal" o povratku u Beograd.

- - Žao mi je što neće biti navijača. Uvek je lepo vratiti se kući, i igrati pred mojim navijačima. Svi znaju kako ja gledam Partizan. I malo mi je žao što će dvorana biti prazna. Mimo toga, ovaj povratak budi lepe uspomene u meni. Posebno što se prvi put vraćam kući sa nekim stranim timom – poručio je sjajni šuter.

RepublikaFoto: Starsport
Danilo Anđušić u dresu Partizana

- Možda nije pravi trenutak za gostovanje Partizanu, ali svi jedva čekamo taj meč. Moramo da se adaptiramo na celu situaciju, da nas sve to previše ne remeti, već da se fokusiramo na utakmicu - izneo je srpski košarkaš svoja očekivanja od nastupajućeg susreta.

Crno-beli dižu formu, ređaju pobede i igraju sve bolje...

- Crno-beli na početku sezone nisu uspeli da pronađu identitet, to im je pravilo dosta problema. Ali, ove dve poslednje pobede su pokazale da su se podigli. Posebno ona u Istanbulu, koja im je mnogo značila. A onda su uspeli da dobiju i Cedevitu, izuzetno jakog protivnika. Na kraju je to bilo i dosta lako – poručio je Anđušić.

Podsetimo, duel je zakazan za 20:30 časova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Cale

27.10.2020 12:00

Ne lupajte gluposti, nije on nikakav miljenik grobara