BAJERN DOVEO ČUDO OD DETETA: Kanađanin Dejvis stiže za 17.000.000 €

Autor:

Sport

24.07.2018

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tinejdžer Alfonso Dejvis postao je najskuplje plaćeni igrač iz MLS lige ikada.

RepublikaFoto: Instagram.com/alphonsodaviess

Rekorder MLS lige: Alfonso Dejvis slavi Dan Kanade

 

Šampion Nemačke doveo je danas svoje prvo pojačanje u letnjem prelaznom roku. U redove Bajerna stiže supertalentovani Kanađanin Alfonso Dejvis (18), a njegov klub Vankuver zaradiće 17 miliona evra! To će biti apsolutan rekord kada je u pitanju visina obeštećenja za nekog igrača iz američke profesionalne MLS lige.

Bajern će 13 miliona platiti Vankuveru odmah, a još četiri kroz razne bonuse. Mladi kanadski krilni napadač ostaće na pozajmici u matičnom klubu sve do decembra, a potom će se preseliti u Minhen.

Od svog debija u MLS ligi 2016. godine Dejvis je odigrao ukupno 46 utakmica. Bio je strelac tri gola i zabeležio je šest asistencija ove sezone i to mu je bila odlična preporuka za transfer u najveći nemački klub.

Dok se njegov Vankuver pripremao za okršaj sa Sijetlom proteklog vikenda, Dejvis je napustio kamp i uz dozvolu kluba otišao da završi detalje posla koji je danas zvanično realizovan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading