ZVEZDA SITIJA NAPUŠTA ETIHAD: Dva kluba u opticaju, Španci ga OČAJNIČKI ŽELE!

Autor:

Sport

13.01.2021

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mančester siti još uvek nije ponudio novi zadovoljavajući ugovor Serhiju Agueru, pa su već počele priče o njegovom odlasku...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Serhio Aguero i Kevin De Brujne

Kako javljaju britanski mediji prve ponude su stigle od Barselone i Pari Sen Žermena. Za sada nije poznato za koju ponudu je više zainteresovan, ali svakako da se radi o ambicioznim klubovima.

Aguero je u Mančester Siti stigao 2011. godine iz Atletiko Madrida.

Takav profil igrača Barseloni je preko potreban jer nije pronašla letos pravu zamenu za Suareza. Pominjao se Memfis Depaj kao prva želja Ronalda Kumana, ali pregovori sa Lionom se nisu završili onako kako su Španci želeli i igrač je ostao u Francuskoj.

 

Ipak, nisu Katalonci jedini koji žele Argentinca. Tu je i Pari Sen Žermen, pogotovo sada kada je za novog trenera izabran Maurisio Poketino, nekadašnji menadžer Totenhema, koji je godinama uživo gledao kako Aguero rešeta mreže u Premijer ligi. Sa 256 golova za Siti najbolji je strelac u istoriji kluba sa plave strane Mančestera.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading