Galantan gest FSS: Čelnici saveza SE PONUDILI DA PLATE KAZNU "ODBEGLIM" SRBENDAMA!

Autor:

Sport

11.11.2020

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativci Srbije Dušan Vlahović i Nikola Milenković bukvalno su pobegli iz Italije kako bi se priključili ostatku "Orlova" pred ključan duel sa Škotima, pa će zbog toga biti kažnjeni po povratku na "čizmu". Ipak, deluje da mladići neće morati da sami plaćaju penale, pošto se umešao FSS.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Srbije

Očekuje se da bi srpski dvojac iz Fjorentine mogao da dobije nešto veće kazne od Kristijana Ronalda, koji je prošlog meseca platio 1,400 evra zbog nepoštovanja pravila o samoizolaciji, ali će taj trošak po svemu sudeći snositi fudbalski savez Srbije.

Neki mediji prenose da su u stvari njih dvojica podlegli pritisku Fudbalskog saveza Srbije, zbog čega su iz Stare Pazove odlučili da se oglase.

- Ma pustite Italijane! Ko sada o njima razmišlja? Ne mogu Italijani da naprave problem Vlahoviću i Milenkoviću, jer su sve dozvolili FIFA i UEFA. Tražili smo da se FIFA i UEFA uključe u ceo slučaj, pa je tako FIFA još u ponedeljak tokom dana zvaničnim putem, pismeno, obavestila Fudbalski savez Italije da Milenkoviću i Vlahoviću mora biti odobreno da se priključe reprezentaciji. U svakom slučaju, mi smo kao Savez apsolutno uz naše igrače i pružićemo im svaku vrstu zaštite i pomoći - preneo je "Informer" stav čelnih ljudi srpske kuće fudbala.

 

 

 

Na Terazijama zatim podsećaju i na slučaj Kristijana Ronalda, koji je prethodnog meseca učinio isto.

- I Ronaldo je otišao na svoju ruku, pa šta je bilo? Platio je kaznu. Mi stojimo iza naših fudbalera, to smo im rekli. Ako bude trebalo platićemo kaznu - poručuju iz FSS-a.

Nema šta, pred okršaj baraža za plasman na EP u reprezentaciji Srbije bukvalno cvetaju ruže, još samo tako da bude i na terenu!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading