MILOŠEVIĆ SE OBRATIO NOVINARIMA: Trener Partizana otkrio čega se najviše plaši u duelu sa RFS-om!

Autor:

Sport

26.08.2020

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Savo Mlošević održao je kofnerenciju za novinare pred duel sa RFS-om.

RepublikaFoto: fkpartizan
Savo Milošević

Crno-beli u četvrtak od 21 čas na svom terenu dočekuju letonskog predstavnika u 1. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

- Trudili smo se da se što bolje spremimo i mogu da kažem da smo spremni za ovu utakmicu. RFS je ekipa koja ima kapacitet da nam napravi mnogo problema ako maksimalno ozbiljno ne shvatimo utakmicu. Maksimalni oprez i strpljenje ako želimo povoljan rezultat - rekao je Milošević na konferenciji za novinare.

Utakmica će se zbog korona virusa igrati bez publike.

- Moramo da nadjemo način da se koncentrišemo na utakmicu, a ne na ono što se dešava oko terena. Videli smo da su utakmice u Ligi šampiona bile fenomenalne iako nije bilo publike. Mi smo klub koji je u velikoj meri navikao i nije nam prvi put da igramo bez publike i tačno znamo šta nas očekuje - kazao je Milošević.

On je dodao da protivnik ima iskustvo i da je jak na prekidima, što su vrline, a o manama nije želeo da govori.

Trener Partizana je otkrio da će kapiten ekipe Vladimir Stojković braniti na utakmici protiv RFS-a. Milošević je rekao da je prednost za letonski klub to što će se igrati samo jedna utakmica.

- Najviše strahujem upravo od te činjenice. To stvara posebni psihološki pritisak jer nema popravnog i to je prednost za slabije rivale. Možda to nama bude prednost u nekoj drugoj fazi. U ovim utakmicama to nije dobro po nas i najbitnije je kako će igrači izdržati psihološki pritisak jer će sve stati u tih 90 minuta - rekao je Milošević.

Fudbaler Partizana Slobodan Urošević rekao je da je potrebno da njegov tim bude maksimalno motivisan i koncentrisan.

- Na nama je da neutrališemo njihove vrline i iskoristimo mane. Idemo korak po korak. Kada ne udjemo maksimalno koncentrisani i motivisani od prvog minuta, imamo problem. Dosta puta smo govorili da smo naučili na svojim greškama, ali nije bilo tako. Sada mislim da smo na pravom putu - rekao je Urošević.

Svi igrači crno-belih su bili testirani u utorak na korona virus i nije bilo pozitivnih rezultata.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading