MIHO, MAJSTORE, POBEDI I KORONU!

Autor:

Sport

24.08.2020

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova životna bitka za legendarnog Mihu! Trener Bolonje Siniša Mihajlović pozitivan je na koronavirus, saopštio je klub sa Renato Dalare! Nakon što je u aprilu okončao bitku sa leukemijom, Siniša je saznao da mu je organizam napao KOVID-19 i očekuje ga nova borba i izolacija kako bi sačuvao život. Stanje za sada nije dramatično.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Siniša Mihajlović

Mihajlović nema simptome, niti povišenu temperaturu, ali ga opet očekuje boravak u bolnici zbog svega što je prošao s leukemijom. Podsetimo, Siniša je preživeo opaku bolest posle transplatacije koštane srži, zahvaljujući donoru iz Amerike.

JAVNI POSAO

- Siniša nema simptome koronavirusa, nema čak ni povišenu temperaturu. Ipak, zbog njegovog pređašnjeg stanja i borbe sa akutnom leukemijom, on će morati da bude u bolnici, i to pod nadzorom 24 časa dnevno. I tako sve dok test ne bude negativan. Njegov imunološki sistem je bio dobar otkad se izlečio - kaže za Srpski telegraf izvor blizak porodici Mihajlović.

Saigrač Siniše Mihajlovića iz Crvene zvezde i takođe član legendarne generacije iz Barija Dragiša Binić smatra da će se njegov prijatelj mnogo lakše izboriti sa koronom, pošto je već pobedio leukemiju.

- Koliko sam ja čuo, njemu je sad imunitet jači nego običnom čoveku posle transplantacije koštane srži. Čovek se bavi javnim poslom, ne verujem da je nešto rizikovao. Ubeđen sam da će se brzo oporaviti - izjavio je Binić za Srpski telegraf.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ

PREVIŠE SE OPUSTIO

Iz saznanja italijanskih medija može se zaključiti da se Mihajlović nije dovoljno pazio. On je znao da je njegovo zdravstveno stanje dobro, pa se zbog toga možda i opustio više nego što bi trebalo. Kako pišu Italijani, trener Bolonje je minulih dana tokom odmora u jednom hotelu odigrao utakmicu sa poznatim ličnostima među kojima su bili Flavio Brijatore i Dijego Simeone, fudbaler Rome Erik Lamela. Siniša je pre nekoliko dana bio u provodu sa velikim prijateljem Zlatanom Ibrahimovićem. Navodno je posetio i Košarkaški klub Dinamo Sasari.

Na stadionima se ponašao normalno, srdačno se pozdravljao sa rivalskim trenerima i protivničkim igračima poput Ibrahimovića ili Riberija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading