Ljubav jača od korone: Fudbaler Crvene zvezde u karantinu zaprosio devojku!

Autor:

Sport

02.04.2020

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Erik Jirka kao fudbaler Crvene zvezde igra na pozajmici u poljskom Gornjiku. On je iskoristio pauzu u fudbalu zbog koronavirusa da zaprosi svoju devojku Kseniju.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Jirka je svoju sada već verenicu upoznao dok je još nosio dres Radničkog iz Niša, takođe kao pozajmljen igrač Crvene zvezde. 

Njih dvoje su u ljubavnu romansu uplovili početkom prošle godine, i po rečima prijatelja, bilo je samo pitanje trenutka kada će vezu krunisati verridom, a kasnije i brakom. 

Zanimljivo je da su trenutka veridbe, kao i momenat  izgovaranje sudbonosnog da izveli uz pesmu Mitra Mirića  - Ne može nam niko ništa. 

- Bio si u istom mahu najlepša i najteža odluka u mom životu, budio si najlepše emocije i osećanja a stvarao mi najteže životne prekretnice. Zbog nas sam ostavila dom, znajući da ćemo stvoriti naš. Sada si neko ko je moj dom, i čovek sa kojim će mi večnost biti malo, čovek kom bih svakog dana iznova odgovarala sa "DA" - napisala je Jirkina verenica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading