Liverpul sprema novi fudbalski poredak: 250.000.000 evra za Kilijana Mbapea!

Autor:

Sport

08.11.2019

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvak Evrope Liverpul spreman je da ponudi Pari Sen Žermenu astronomskih 250 miliona evra za transfer fudbalera Kilijana Mbapea, prenose brojni engleski mediji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kilijan Mbape

Ukoliko se posao završi, biće to rekordan transfer u istoriji fudbala jer dosadašnji rekord drži upravo PSŽ sa 222 miliona evra za Nejmara prilikom dolaska iz Barselone leta 2017. godine.

Liverpul je spremio plan za Mbapea tako što bi Salaha pustio u Real Madrid, verovatno za oko 150 miliona evra, a onda sve uradio da dobije hitrog Francuza.

Zato je spremio i ogromnu platu za 20-godišnjeg fudbalera u iznosu od 40 miliona evra po sezoni, što bi značilo mesto drugog najplaćenijeg na svetu iza asa Barselone Lionela Mesija (zarađuje 50 miliona).


Pitanje je samo da li je PSŽ spreman da se odrekne Mbapea, pošto je već spremio novi ugovor pod znatno povoljnijim finansijskim uslovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading