I MEGAN MARKL MORA NA DIJETU: Evo čega mora da se odrekne da bi održala vitku liniju

Autor: Republika

Svet

01.07.2018

04:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vovotkinja od Sakseksa je otkrila kako održava vitku figuru i što jede tokom čitavog dana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Megan Markl

Megan Markl dan započinje čašom tople vode s limunom koja joj daje dozu vitamina C, jača imunitet i razbuđuje telo. Nakon toga za doručak jede zobenu kašu s bananom i sirupom agave koja je drži sitom sve do ručka.

Za ručak Megan bira salatu od sezonskog povrća s piletinom ili lososom, tofuom i jajima, a umesto masnih dresinga s jogurtom radije bira lagani limunov sok. Budući da obožava testeninu, Megan za večeru rado jede špagete s umakom od tikvica i parmezanom, piše američki magazin "Delish".

Kad je u pitanju užina, Megan potrebu za slatkim zadovoljava kriškom jabuke s nezaslađenim maslacem od badema ili kikirikija, dok inače pojede šaku badema ili popije zeleni sok koji bira umesto kafe.

Baš kao i svako od nas, vojvotkinja sebi neretko dopusti i porciju prženih krompirića i čašu vina, no onda ne jede desert. Kako kaže, sve je u balansu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading