''NAŠE GRANICE SU NESIGURNE, AMERIKA JE U HAOSU'' Tramp osuo paljbu po Bajdenu, pa otkrio kada počinje Veliki rat!

Autor:

Svet

05.02.2024

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši predsednik Sjedinjenih Američkih Država, Donald Tramp, izneo je ozbiljno upozorenje u vezi sa mogućim povratkom Džozefa Bajdena na predsedničku funkciju, tvrdeći da bi to moglo dovesti do katastrofalnih posledica za zemlju.

''NAŠE GRANICE SU NESIGURNE, AMERIKA JE U HAOSU'' Tramp osuo paljbu po Bajdenu, pa otkrio kada počinje Veliki rat!

Foto: Tanjug/AP/Matt Rourke/Alex Brandon, Profimedia/William Scott Alamy Alamy

U ekskluzivnom intervjuu za Foks Njuz, Tramp je izjavio da "Sjedinjene Američke Države neće preživeti ukoliko Džozef Bajden ponovo postane predsednik te zemlje".

Dodao je da postoji realna opasnost od izbijanja trećeg svetskog rata do novembra, ističući da je zemlja već u haosu sa otvorenim i nesigurnim granicama.

- Naša zemlja je u haosu. Naše granice su otvorene i nesigurne. Devet meseci je dug period. Postoje dobre šanse da u tom periodu dođe do trećeg svetskog rata jer imamo nekoga ko ne radi svoj posao kako treba - istakao je Tramp.

On je dodao da je Bajden je nesposoban i najgori predsednik u istoriji Sjedinjenih Država.

- To svi znaju - istakao je Tramp.

Kritikujući nedavnu podršku sindikata radnika u auto-industriji (UAW) za Bajdena, Tramp je izjavio da će to rezultirati gubicima radnih mesta u SAD, jer će proizvodnja preći u Kinu i druge zemlje.

- Ako ponovo postanem predsednik, uvešću visoke carine na uvoznu robu iz Kine, možda i preko 60 procenata. Moramo to da uradimo - naglasio je Tramp.

Osim toga, bivši predsednik je upozorio na rastući problem veštačke inteligencije, ocenjujući ga kao zastrašujući. Prikazao je zabrinutost zbog moguće zloupotrebe tehnologije, posebno u kreiranju lažnih snimaka koji bi mogli imati ozbiljne posledice.

- Pre nekoliko dana sam video kako su napravili lažan snimak na kom govorim o nekom proizvodu. Ne možete ni da primetite razliku. Mora nešto da se učini u vezi sa tim, i to brzo - poručio je Tramp.

On je izrazio bojazan da bi tehnologija veštačke inteligencije mogla da bude zloupotrebljena na razne načine, uključujući ratove, upozorivši da je napredak u razvoju te tehnologije „ogroman problem“.

Ovo upozorenje dolazi u trenutku kada politička scena u SAD postaje sve napetija, a izbori se približavaju. Sa Trampom koji iznosi svoje kritike na račun aktuelne administracije, budućnost političkog pejzaža ostaje neizvesna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Перагеније

05.02.2024 21:41

Дубока држава ће започети и 3. рат само да би спречила Трампа.