''OVA GODINA ĆE BITI VAŠA POSLEDNJA NA MESTU PREDSEDNIKA PROPALE DRŽAVE''! Da li je ovo JOŠ jedan udarac Zelenskom ispod pojasa?

Autor:

Svet

01.01.2024

22:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Riter je i ranije iznosio kritike na račun Zelenskog, a nedavno je ocenio da je Kijev oduvek bio interesantan zapadnim zemljama samo kao sredstvo za slabljenje Rusije.

''OVA GODINA ĆE BITI VAŠA POSLEDNJA NA MESTU PREDSEDNIKA PROPALE DRŽAVE''! Da li je ovo JOŠ jedan udarac Zelenskom ispod pojasa?

Foto: Profimedia, Tanjug/AP

Bivši američki obaveštajac Skot Riter objavio je na platformi Iks (Tviter) novogodišnju čestitku ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog i prokomentarisao da će ova godina biti poslednja za Zelenskog na mestu predsednika Ukrajine.

- Da li ste ovo sami napisali, gospodine predsedniče? Ili su vam vaši CIA rukovodioci pomogli? Srećna Nova godina. 2024. biće vaša poslednja na mestu predsednika propale države poznate kao Ukrajina. Neuspesi su Vaši i samo Vaši - napisao je Riter na Iksu.

Foto: Tanjug/AP

Volodimir Zelenski

Riter je i ranije iznosio kritike na račun Zelenskog, a nedavno je ocenio da je Kijev oduvek bio interesantan zapadnim zemljama samo kao sredstvo za slabljenje Rusije, ali da im, pošto to nisu uspeli da postignu, Zelenski i Ukrajina više nisu potrebni, prenose Novosti.

Takođe je govorio da Zapad aktivno traži priliku da prestane da pomaže Kijevu jer, navodno shvataju da je sukob izgubljen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading