UBIJENA DVOMESEČNA BEBA U KOLICIMA! Ubica iz Praga pre pokolja na Univerzitetu, krvnički likvidirao dete i njenog oca!?

Autor:

Svet

21.12.2023

21:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre nedelju dana zločin u kom su ubijeni beba i njen otac potresao je celu Češku, sumnja se da je i njih ubio David Kozak.

UBIJENA DVOMESEČNA BEBA U KOLICIMA! Ubica iz Praga pre pokolja na Univerzitetu, krvnički likvidirao dete i njenog oca!?

Foto: Tanjug/AP Photo/Petr David Josek, twitter/printscreen/@musakayrak

pucnjavi, tačnije, masovnom ubistvu koje se danas dogodilo na Fakultetu umetnosti Karlovog univerziteta u Pragu ubijeno je prema rečima predsenika policije Martina Vondrašeka, više od 17 ljudi, a najmanje 24 je povređeno.

Policija je na najnovijioj konferenciji za medije iznela šokantne detalje o Davidu Kozaku, ubici iz Praga.

- Želim da saopštim javnosti da ozbiljno radimo sa verzijom koja je realna, da je napadač sa Filozofskog fakulteta odgovoran i za dve žrtve od kraja prošle nedelje u Klanovičkom lesu - rekao je direktor policije Martin Vondrašek, šokirajući sve na konferenciji za novinare.

- Nema poznate veze sa žrtvama, nema poznate veze sa lokacijom, a uveren sam da su to bile potpuno nasumične žrtve koje je odabrala osoba bez ikakve kriminalne istorije - dodao je on.

Kako su tamošnji mediji preneli, tragedija koja se dogodila u petak, 15. decembra popodne u praškom Klanovičkom lesu, potresla je celu Češku.

Tamo je nepoznati počinilac pucao i ubio dvomesečnu devojčicu u kolicima i njenog oca Martina (32). Prema rečima njegovih prijatelja, ubijeni čovek bio je veoma popularan, nekonfliktan i svima se dopadao, pa niko nije mogao da shvati zašto bi ga neko ubio.

Na društvenim mrežama se pojavio i uznemirujući snimak na kom se vidi kako Kozak hladnokrvno ubija ljude po Univerzitetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading