UZNEMIRUJUĆE! SNIMAK MASOVNOG UBISTVA U PRAGU IZAZIVA JEZU! Monstrum hladnokrvno pucao po ljudima, zvuk snajpera i vriska se prolamali Univerzitetom! (VIDEO)

Autor:

Svet

21.12.2023

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Objavljen snimak masovnog ubistva iz Praga, evo kako je David Kozak ubijao nedužne ljude.

UZNEMIRUJUĆE! SNIMAK MASOVNOG UBISTVA U PRAGU IZAZIVA JEZU! Monstrum hladnokrvno pucao po ljudima, zvuk snajpera i vriska se prolamali Univerzitetom! (VIDEO)

Foto: twitter/printscreen/@tallyman2023

pucnjavi koja se danas dogodila na Fakultetu umetnosti Karlovog univerziteta u Pragu ubijeno je prema rečima predsenika policije Martina Vondrašeka, više od 15 ljudi, a najmanje 24 je povređeno.

Sada se na društvenim mrežama pojavio snimak na kom se vidi kako hladnokrvno ubica David Kozak ubija ljude sa terase zgrade Univerziteta iz snajpera.

Na uznemirujućem snimku se vidi kako Kozak staje na terasu i hladnokrvno puca po ljudima koji su se našli u tom trenutku ispred Univerziteta. Čuju se pucnji i vriska nedužnog naroda.

Gradonačelnik Praga Bohuslav Svoboda je za ubicu rekao da je izvršio samoubistvo.

- Koliko sam ja informisan, našli su napadača negde u zgradi, a on je onda skočio i poginuo. Navodno se je pre toga pucao u glavu. Imam informacije da policija pretražuje zgradu kako bi isključili mogućnost da je bilo više napadača. Zato rade detaljne preglede prostora - rekao je Svoboda.

Zaposleni u Školi za umetnost i industriju, koja se takođe nalazi blizu ovog fakulteta, izjavili su medijima i policiji da su u toku prepodneva dobili mejl sa pretećom sadržinom.

Republika

Foto: CHANNEL3/Printscreen

David Kozak

Nastavnik sa fakulteta koji nije želeo da otkrije identitet rekao je da su studenti i nastavnici ranije danas dobili mejl u kome piše da treba da se zabarikadiraju.

- Na drugom spratu smo zabarikadirani, na četvrtom je trebalo da bude pucnjava - rekao je nastavnik koji je dodao da je čuo više pucnjeva.

Sličan mejl dobili su i zaposleni u Školi za umetnost i industriju, koja se takođe nalazi blizu ovog fakulteta.

- Ostanite na mestu, ne idite nigde. Ako ste u kancelarijama, zaključajte ih i postavite nameštaj ispred vrata. Ugasite svetla, strelac je verovatno na četvrtom spratu zgrade na trgu Jana Palaha - navodi se u mejlu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading