TELA DVOJICE DEČAKA PRONAĐENA U NAPUŠTENOM AUTOMOBILU: Dečja igra u dvorištu porodične kuće završila se strašnom TRAGEDIJOM!

Autor:

Svet

12.11.2023

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Vurabindi, malom gradiću u Australiji, desila se velika tragedija kada su tela dva dečaka pronađena u automobilu u dvorištu porodične kuće.

TELA DVOJICE DEČAKA PRONAĐENA U NAPUŠTENOM AUTOMOBILU: Dečja igra u dvorištu porodične kuće završila se strašnom TRAGEDIJOM!

Foto: Shutterstock

Prvo je pronađen dvogodišnji dečak, bez svesti, i pored hitne medicinske pomoći, nažalost, nije uspeo da preživi. Kada su policajci iz Kvinslenda stigli na imanje, u automobilu su pronašli i telo trogodišnjeg dečaka, koji je takođe preminuo.

Prema rečima predstavnice policije Darin Šedlou, prvo su pronašli mlađeg dečaka i nisu primetili starijeg dok nisu pregledali ceo automobil. Uzrok smrti još uvek nije potvrđen, ali se pretpostavlja da je vrućina imala veliku ulogu u ovoj tragediji.

Policija je potvrdila da su dečaci bili u srodstvu, ali nisu bili rođena braća. Automobil u kom su se igrali je bio napušten i električni sistemi nisu radili, uključujući i spuštanje prozora. Iz policije apeluju na roditelje da budu oprezni i da ne ostavljaju decu sama u vozilima, pogotovo u letnjim mesecima kada su temperature visoke.

Ova tragična nesreća potresla je Vurabindi, a policija je pokrenula istragu kako bi utvrdila sve okolnosti koje su dovele do smrti dva dečaka. Komšije su izrazile šok i nevericu, opisujući porodicu kao dobre i brižne roditelje.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading