''ŽAO MI ČOVEKA, ON MI JE DALJA RODBINA'', KUĆA PORUŠENA, KROVA NEMA! Ovo su DETALJI eksplozije u Zemunu, komšije nastradalog muškarca rekle SVE što znaju! (VIDEO)

Autor:

Hronika

10.11.2023

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U tragediji koja se dogodila danas u Zemunu, jedna osoba je poginula, dok su dve teško povređene nakon eksplozije plinske boce.

''ŽAO MI ČOVEKA, ON MI JE DALJA RODBINA'', KUĆA PORUŠENA, KROVA NEMA!  Ovo su DETALJI eksplozije u Zemunu, komšije nastradalog muškarca rekle SVE što znaju! (VIDEO)

Foto: ST/D.KADIĆ

Prema trenutnim informacijama, eksplozija se dogodila u domu porodice Ljiljak, a kao rezultat urušavanja kuće, nekoliko članova porodice je stradalo.

Pet sati nakon incidenta, vatrogasci su iz ruševina uspeli da izvuku Steva Ljiljaka, dok je teško povređena njegova ćerka Biljana. Branka Ljiljak zadobila je lake telesne povrede.

Komšije nastradalog muškarca dale su izjavu za Republiku:

- Sve se desilo u trećoj kući odavde - naglasila je jedna komšinica, dok je druga dodala sledeće:

 - Ništa nisam čula, spremila sam se da idem na pijacu, kad sam izašla vidim policiju u vatrogasce. Gledam šta se dešava...kuća porušena, krova nema. Pitam komšinicu je l' baš prekoputa i šta se desilo, kaže - izgleda da je plin. Niko ništa ne zna, stvarno. Poznavale smo komšiju, naravno...kad sam se vratila iz prodavnice, prolazila sam tuda najnormalnije, to je bilo jutros. 

Druga komšinica govorila je da je videla da ljudi nešto kopaju, a kada ih je pitala šta rade, nije dobila nikakav odgovor. 

- Ne verujem da je u pitanju plinska boca, već gas, da su neke cevi presečene. Kada sam pitao radnike na putu šta rade, rekli su mi ''Sve radimo po planu'', niko tu ne zna ko šta radi. Žao mi je čoveka, jer mi je dalja rodbina- dodao je komšija nastradalog. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading