ŠOKANTNO! ZASTRAŠUJUĆI SNIMAK! UKRAJINSKI VOJNICI UBIJAJU STRANE PLAĆENIKE: Terali ih da se vrate u borbu pa dobili metak! (UZNEMIRUJUĆE)

Autor:

Svet

06.11.2023

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantan video koji je počeo da kruži društvenim mrežama navodno prikazuje kako ukrajinski vojnici pucaju na svoje strane saborce

ŠOKANTNO! ZASTRAŠUJUĆI SNIMAK! UKRAJINSKI VOJNICI UBIJAJU STRANE PLAĆENIKE: Terali ih da se vrate u borbu pa dobili metak! (UZNEMIRUJUĆE)

Foto: Printscreen Twitter @MyLordBebo

Tokom nadovne svađe između ukrajinskih vojnika i stranih plaćenika u ukrajinskoj vojsci kamera jednog od njih uhvatila je vojnike kako pucaju i ubijaju iz neposredne blizine njihove saborce koji govore engleski.

Ranije je objavljeno da na frontu sa ukrajinske trane postoje nacionalističke jedinice deluju kao brana koja bi sprečila regrute da se predaju ili napuste svoje položaje.

 

Na snimku vojnici koji govore engleski naređuju Ukrajincima da se vrate nazad na njihove linije, a onda se desilo da su ih vojnici ubili. 

 

Moguće je da su u ovom slučaju strani plaćenici bili ti koji drže "topovsko meso" na predviđenom mestu, ali se moglo desiti da je to "topovsko meso" uzvratilo.

Portal Republika.rs objavljuje sve informacije o ratu u Ukrajini iz izvora koji su se do sada pokazali relevantnim, a koje svakako s dodatnom novinarskom pažnjom proveravamo. Međutim, pošto se od početka sukoba vodi, kako medijski tako i propagandni, rat, redakcija Republike moli čitaoce da nam, ukoliko na našem sajtu prepoznaju eventualne lažne
vesti i dezinformacije, skrenu pažnju da bismo odmah reagovali i pravovremeno ispravili eventualne greške. Unapred zahvaljujemo.

Informacije možete slati na mejl redakcija@republika.rs

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading