POLUMRTAV I OD BATINA IZUBIJAN DEČAK (5) NAĐEN U KESI ZA ĐUBRE! Bačen ispod automobila! FRANCUSKA U ŠOKU, LEKARI MU SE BORE ZA ŽIVOT!

Autor:

Svet

04.11.2023

23:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dete je pronađeno u petak uveče, kada je nepoznata osoba, za koju nije rečeno kog je pola, ušetala u policijsku stanicu i rekla da je ubila dete.

POLUMRTAV I OD BATINA IZUBIJAN DEČAK (5) NAĐEN U KESI ZA ĐUBRE! Bačen ispod automobila! FRANCUSKA U ŠOKU, LEKARI MU SE BORE ZA ŽIVOT!

Foto: Tanjug/AP

Lekari se bore za život petogodišnjeg dečaka koji je pronađen u kesi za đubre ispod jednog vozila u Parizu.

Dete je pronađeno u petak uveče, kada je nepoznata osoba, za koju nije rečeno kog je pola, ušetala u policijsku stanicu i rekla da je ubila dete. Ta osoba je policiji pokazala  fotografiju dečaka u svom mobilnom telefonu i rekla gde se telo nalazi.


U isto vreme, građani su pozvali policiju i prijavili da su pronašli dete u kesi za đubre ispod vozila. Dete je bilo u teškom stanju, promrzlo, mumlalo je i imalo je znake davljenja na vratu, kao i modrice po telu. Ekipe hitne pomoći su odmah stigle na lice mesta, zajedno sa policijom i vatrogascima.

Petogodišnjak je prevezen u bolnicu gde su ga lekari uveli u indukovanu komu. Njegovo stanje se smatra veoma ozbiljnim i lekari se bore za njegov život. Detetu su dijagnostikovane teške telesne povrede, a pretpostavlja se da je bilo izloženo zlostavljanju.

Istraga je u toku, a vlasti još nisu objavile detalje o osumnjičenom. Građani su u šoku zbog ovog užasnog događaja, a mediji prenose da je dete bilo žrtva zlostavljanja i pre nego što je pronađeno u kesi za đubre.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading