JEZIVA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U GRČKOJ! TROJE POGINULIH: Grčki mediji javljaju - u udesu učestvovao AUTOBUS IZ SRBIJE!

Autor:

Svet

10.09.2023

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teška saobraćajna nezgoda dogodila se u nedelju ujutro na 521. kilometru nacionalnog puta Atina-Solun, na izlazu za Evzoni u Grčkoj. Prema prvim informacijama, u nesreći su izgubile život tri osobe.

JEZIVA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U GRČKOJ! TROJE POGINULIH: Grčki mediji javljaju - u udesu učestvovao AUTOBUS IZ SRBIJE!

Foto: RINA

Grčki mediji za sada daju različite informacije o uzroku udesa. Prema pisanju Prototeme, u saobraćajnoj nezgodi je učestvovao autobus koji je naleteo na dva vozila. 

 

U autobusu je bilo 78 putnika, u jednom automobilu bilo je 4, a u drugom takođe 4, a posle udesa Autobus i jedan automobil su upali u jarak u kome nije bilo vode.

 

Prema dosadašnjim informacijama, poginula su 3 putnika u jednom automobilu, dok je još jedan putnik istog automobila teže povređen. Povređen je i vozač drugog automobila.

 

Prema informacijama koje prenosi grčki Katimerini, do udesa je došlo kada je džip naleteo na turistički autobus iz Srbije.

Policija i vatrogasna služba su već na licu mesta, sa 18 vatrogasaca i 6 vozila.  Prema dosadašnjim informacijama, ukupno 42 osobe su povređene, od toga 40 povređenih odraslih osoba,od kojih je jedno intubirano, i dvoje dece od 6 i 9 godina. Povređeni su zadobili različite povrede, a pomoć na licu mesta su ukazali lekari iz mobilnih jedinica.

U akciji pomoći je učestvovalo 12 vozila hitne pomoći i 3 mobilne medicinske jedinice.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading