POTRESNE SLIKE IZ HARKOVA: Grad nakon raketiranja uništen (VIDEO)

Autor:

Svet

01.03.2022

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinar koji se oglasio na društvenoj mreži Tviter je objavio snimke i slike Harkova nakon napada.

POTRESNE SLIKE IZ HARKOVA: Grad nakon raketiranja uništen (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Šestog dana specijalnih operacija ruske vojske u Ukrajini iz grada Harkova stižu potresne slike. Ukrajina tvrdi da su Rusi granatirali ovaj  grad i da ja najmanje 20 ljudi povređeno u napadima, iako ove informacije nisu zvanično potvrđene.

Raketa je jutros pogodila sam centar grada i pala na Trg slobode, ispred zgrada državnih institucija. Jedni kažu da se broj poginulih utvrđuje, a drugi tvrde da je stradalo na desitine civila, među kojima ima i dece. Regionalni šef u oblasti Harkova je naveo da su ruske snage gađale stambena područja projektilima grad - artiljerijskim sistemom na kamionu koji je sposoban da ispaljuje desetine raketa istovremeno.

Iz Harkova se oglasio novinar koji je prikazao stravične prizore nakon granatiranja centra grada. On je podelio video na kojem se vidi kako je zgrada regionalne administracije u Harkovu uništena nakon eksplozije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading