IZJAVA NA KOJU ĆE SE NOVAK SLATKO NASMEJATI: Nadal osvaja Rolan Garos, Srbina sa trona Vimbldona skida ovaj teniser! (FOTO)

Autor:

Sport

03.02.2023

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podsetimo, trofej u Londonu brani Đoković.

IZJAVA NA KOJU ĆE SE NOVAK SLATKO NASMEJATI: Nadal osvaja Rolan Garos, Srbina sa trona Vimbldona skida ovaj teniser! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Frederik Fontang, trener Feliksa Ože-Alijasima, veruje da njegov učenik može do grend slem titule ove godine, i to na Vimbldonu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Feliks Ože-Alijasim

- Mislim da će u Parizu pobediti Rafa, iako mnogi kažu da bi mogao da se povuče. Osvojio je dva grend slema prošle godine i sezonu završio kao drugi na svetu. Po mom mišljenju, Rafa ostaje favorit za Rolan Garos uprkos svemu - smatra Fontang i dodaje:

- Što se tiče turnira na betonu, Đoković i Medvedev su dva favorita, i otuda bih se na US openu kladio na njih.

Oseća da bi njegov učenik mogao da zablista na Vimbldonu, gde trofej brani Đoković.

- Mislim da je diskusija oko Vimbldona otvorenija. Feliks je tamo već stigao do četvrtfinala, ima sjajan servis i sva oružja da tamo uspe. Moja prognoza je da će Feliks biti pobednik na Vimbldonu - zaključio je Fontang.

Ože-Alijasim je na Australijan openu ispao u četvrtom kolu od Jiržija Lehečke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading