BEZ DLAKE NA JEZIKU: Vilander se oglasio posle Novakovog plasmana u finale!

Autor:

Sport

18.02.2021

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković se plasirao u finale Australijan opena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mats Vilander i Novak Đoković

Najbolji teniser sveta je u polufinalu sa 3:0 savladao ruskog predstavnika Arslana Karaceva.

Po završetku meča u Rod Lejver areni, analitičar Eurosporta Mats Vilander pohvalio je igru broja jedan, dok je Barbara Šet ponovila da je igrati protiv Novaka u finalu u Melburnu "zastrašujuća stvar".

- Izgledao je veoma sveže i koncentrisano, pogotovo što je igrao protiv nekog ko je tako nisko rangiran i to po prvi put. Verovatno je to bilo zbog toga što se osećao mnogo bolje. Zna da je pred ciljnom linijom u nedelju i biće teško pobediti ga. Danas se u njegovoj igri nije video ni trag povrede. Nijednog momenta nisam mislio o tome, kao što sam prethodnih dana. Čak i u tom drugom setu kada se Karacev sa 5:1 vratio na 5:4, Novak je dobio set 6:4. Nema slabosti kod njega, servira sjajno u važnim poenima i to će mu najviše značiti. U stanju je da servira asove na brejk poenima, a to je Novak o kojem gotovo nikad ne pričamo - poručio je Vilander.

Novakov rival u finalu biće pobednik duela Medvedev Cicipas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading