(VIDEO) LAJOVIĆ NIJE USPEO: Conga odveo Francusku u finale Dejvis kupa

Autor:

Sport

17.09.2017

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teniska reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u finale Dejvis kupa. Srbija je u polufinalu poražena od selekcije Francuske 3:1.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Noa bodri Congu

Odlučujući, treći poen Francuskoj doneo je Žo Vilfred Conga, koji je pobedio Dušana Lajovića 3:1, po setovima 2:6, 6:2, 7:6, 6:2.
 

 

 

 


 

 

Lajović je dobro počeo meč, napravio je dva brejka u prvom setu. Srpski teniser je prvi set dobio 6:2. Conga je potom zaigrao angažovanije i dobio drugi set rezultatom 6:2. Pobednik trećeg seta odlučen je u taj-brejku, koji je pripao Congi. Francuz je briljirao u četvrtom setu koji je dobio sa 6:2 i zasluženo je odveo svoj tim u finale Dejvis kupa.
 

 

To je drugo finale Francuske u Dejvis kupu u poslednje četiri godine.

Lajović je u petak savladao Luku Puja 3:1, potom je Conga bio bolji od Lasla Đerea 3:0. Prednost Francuzima doneo je u subotu dubl Nikola Mau/Jug Erber pobedom protiv Nenada Zimonjića i Filipa Krajinovića 3:0.

Francuska će u finalu igrati sa Belgijom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading