DELFINI NA NIKAD TEŽEG PROTIVNIKA: Srbija u četvrtfinalu izlazi na megdan SVETSKOM ŠAMPIONU!

Autor:

Sport

02.08.2021

07:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikad teže do medalje.

Republika

Foto: Starsport

Vaterpolisti Srbije

Veterpolo reprezentacija Srbije uspešno je nastavila takmičenje u grupi B. Delfini su u posledenjem kolu savladali selekciju Crne gore rezultatom 14:6. Ovom pobedom su izabranici Dejana Savića obezbedeili plasman u narednu rundu gde ih čeka jedan od najnezgodnijih protivnika - Svetski šampion, Italija. 

Selekcija Italije završila je na drugom mestu grupe A. U poslednjom remizirali su sa Mađarima (5:5) i uprkos tome obezbedili četvrtfinale Olimpijskog turnira u Tokiju.

Italijani u svojoj grupu nisu imali ni malo lake protivinike.Takmičenje su startovali furiozno, ostvarili su tri pobede od isto toliko duela. Savladani su Grčka, Francuska i Japan. 

U naredna dva kola upisali su i dva poraza, bolji od šapiona sveta bila je selkcija Amerike ali i nezgodni Grci, koji su plasmana u četvrtfinale obezbedili sa prvog mesta u grupi.  

Reprezentacija Srbije poslednji duel sa Italijanim odigrala na prvenstvu Evrope kada je i slavila nakon velike borbe, rezultatom 8:7.

Četvrtfinalni meč Srbija - Italija na programu je u sredu. 

Što se tiče ostalih parova, Crna Gora će odmeriti snage sa Grčkom, dok će preostala dva susreta četvrtfinala Olimpijskih igara biti poznata nakon meča Hrvatske i Španije, odnosno pobednik će na SAD, a drugi na Mađarsku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading