DŽON HOLAND OPASAN PO ŽIVOT: Portorikanac gdegod da igra donese nevolju

Autor:

Sport

08.10.2023

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posledice rata osetio dok je igrao u Rusiji, a sada se krije u skloništu u Izraelu. Crvenoj zvezdi Meridianbet "odzeo" titulu na Jadranu.

DŽON HOLAND OPASAN PO ŽIVOT: Portorikanac gdegod da igra donese nevolju

Foto: Starsport

Džon Holand

Kad vidiš Džona Holanda, beži! Košarkaš Portorika opet je opasan po život, ali bukvalno, jer gde on dođe tu se obavezno desi neka nevolja ili ozbiljna nesreća. Poslednji primer je rat u Izraelu jer se nekadašnji igrač Crvene zvezde Meridianbet trenutno nalazi u Tel Avivu u koji je letos stigao iz Beograda i potpisao za Hapoel. On se javio iz skloništa u prestonici Izraela i preneo svojim pratiocima na Instagramu strahote dok padaju bombe i ljudi ginu.

- Trenutno sam u Izraelu. Počelo je bombardovanje i prilično je ludo, čoveče. Imali smo dosta upozorenja za sklonište, zbog kojih smo morali ući u sklonište. Ako pogledate ulice, prilično su prazne sada. Zaista, ima nekoliko ljudi, ali, da, možeš čuti bombe, osetiti ih malo, neke od njih, i jednostavno moramo ostati u skloništu u našoj sobi. Sklonište ima dvostruko staklo i čini se da imaju neku čeličnu prepreku ili nešto slično. Prilično je, prilično je jezivo, neću lagati - poručio je Holand preko Instagrama.

 

 

Kako ne naveo, njemu je ovo drugi rat koji ga je zadesio u zemlji u kojoj igra. Džon je 2022. godine branio boje Uniksa kada je Rusija započela specijalnu vojnu operaciju u Ukrajini. Kako je naveo, rat negde tamo i iznad tvoje glave ne može da se poredi, ali ni u Kazanju nije bilo lako s obzirom na ekonomske posledice koje je Rusija počela da trpi zbog agresije na drugu zemlju.

- Ovo je zapravo drugi rat u kojem sam bio. Bio sam u Rusiji kad su napali Ukrajinu, ali to je bilo malo drugačije. Tamo nismo osetili to. Osim posledice zbog pada vrednosti rublje i takvih stvari. Zaista ne osetiš bombe kao što osećaš ovde, osećaš bombe koje eksplodiraju. Ne znaš šta će biti sutra. Govore o treningu. Ne mislim da ćemo trenirati. Uh, ne znam. Ne znam šta će se desiti, ali znate, samo dokumentujem ovo jer, eto, možda, znate... Ali, da, to je otprilike sve od mene trenutno. Siguran sam. Osećam se relativno sigurno. Dakle, to je život. Javiću vam se ponovo - završio je javljanje Portorikanac kao da se oprašta.

 

 


Sva sreća pa dok je bio u Srbiji Holand nam nije navukao rat na vrat. Umesto toga ceh je platila Crvena zvezda Meridianbet u rezultatskom smislu. Naime, crveno-beli su ostali bez titule u AdmiralBet ABA ligi koja je otišla u ruke Partizana posle deset godina.
Imajući sve u vidu nema sumnje da će neki sledeći klub morati da povede računa i faktoru rizika koji Holand sa sobom nosi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading