SVUDA SAMO KRV I NOĆNA MORA: Bibrasa Natha boli duša zbog rata u Izraelu

Autor:

Sport

08.10.2023

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamo je horor film. Nisam znao kako da se ponašam, preplavile su me emocije, da li da igram meč Partizan - Mladost i da li da slavim gol.

SVUDA SAMO KRV I NOĆNA MORA: Bibrasa Natha boli duša zbog rata u Izraelu

Foto: Starsport

Starsport

Bibras Natho postigao je prvi gol za Partizan u pobedi nad ekipom Mladosti u 11. kolu Superlige (2:0) ali ga nije slavio već je plakao. Izraelcu nije bilo do smeha dok njegova zemlja krvari pod projektilima koje Hamas već danima lansira prema Tel Avivu i ostalim gradovima, a sada je za tamošnje medije otkrio šta mu leži na srcu u ovim teškim trenucima.

- Trenutno je u Izraelu horor film, svuda samo krv i noćna mora! Pre utakmice sam znao da ću biti strelac, samo nisam bio siguran da li uopšte treba da igram. Nisam znao ni kako da se ponašam. Posle penala nisam znao šta da radim, bio sam preplavljen emocijama, bilo mi je čudno. Pre utakmice sam razmišljao da li uopšte treba da igram - počeo je ispovest Natho koju je preneo Izrael Hajom.

Međutim, odluku da igra je doneo sam jer, kako je otkrio, trener Igor Duljaj mu je dao potpunu slobodu da odluči da li će istrčati na teren.

- Trener mi je rekao da u svakom momentu mogu da kažem šta sam odlučio. Isključio sam se koliko god je bilo moguće i odlučio da igram - dodao je Natho.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading