OVA POBEDA JE ZA NJU: Partizanov stranac otkrio kome je posvetio gol i trijumf

Autor:

Sport

08.10.2023

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je u Beogradu i zaista uživamo. Privikli smo se i tokom pauze ćemo ostati ovde. Beograd je lep grad, rekao je Gajas Zahid.

OVA POBEDA JE ZA NJU: Partizanov stranac otkrio kome je posvetio gol i trijumf

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana savladali su Mladost na svom terenu sa 2:0 u 11. kolu Superlige i učvrstili se na vrhu tabele domaćeg prvenstva sa trenutno pet bodova više od TSC i sedam više u odnosu na Crvenu zvezdu. Međutim, crno-beli nisu lako probili bedem tima iz Lučana.

Mreža im se zatresla tek u 57. minutu kada je Bibras Natho bio precizan iz penala, dok je na konačnih 2:0 povisio Gajas Zahid u 70. minutu. Norvežanin pakistanskog porekla nije krio zadovoljstvo što je postigao drugi gol.

Foto: Starsport

 

- Pobedu posvećujem porodici. Uvek je za nju. Ona mi je u Beogradu i zaista uživamo. Privikli smo se i tokom pauze ćemo ostati ovde. Beograd je lep grad - rekao je Zahid.

On se osvrnuo i na sam tok meča.

- Sada se osećam zaista i dobro i spremno, a ta odigrana 82 minuta na jučerašnjem meču su za mene bili veoma važni kako bih svoje telo približio najboljoj mogućoj formi. Prvenstveno dobrom igrom smo imali punu kontrolu nad utakmicom sa puno šansi. Kada prekoputa sebe imate tim koji je dobar u odbrani, onda morate da budete strpljivi da biste postigli gol. Tako je i bilo i u drugom poluvremenu smo postigli dva - dodao je Zahid.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading