OVO JE JEZIVO: Košarkaš otišao iz Srbije PRAVO u rat, pa otkrio kako je živeti pod bombama

Autor:

Sport

08.10.2023

07:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši igrač Crvene zvezde Meridianbet javio se iz skloništa.

OVO JE JEZIVO: Košarkaš otišao iz Srbije PRAVO u rat, pa otkrio kako je živeti pod bombama

Foto: Starsport

Fakundo Kampaco, Džon Holand i Luka Vildoza

Džon Holand, bivši košarkaš Crvene zvezde Meridianbet zatekao se u Izraelu kada je počelo bombardovanje Hamasa i rat u toj zemlji. Košarkaš Hapoela iz Tel Aviva pobegao je u sklonište i odatle otkrio kakve se strahote dešavaju u toj zemlji.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

- Trenutno sam u Izraelu. Počelo je bombardovanje i prilično je ludo, čoveče. Imali smo dosta upozorenja za sklonište, zbog kojih smo morali ući u sklonište. Ako pogledate ulice, prilično su prazne sada. Zaista, ima nekoliko ljudi, ali, da, možeš čuti bombe, osetiti ih malo, neke od njih, i jednostavno moramo ostati u skloništu u našoj sobi. Sklonište ima dvostruko staklo i čini se da imaju neku čeličnu prepreku ili nešto slično. Prilično je, prilično je jezivo, neću lagati - poručio je Holand preko Instagrama, pa nastavio:

 

 

- Ovo je zapravo drugi rat u kojem sam bio. Bio sam u Rusiji kad su napali Ukrajinu, ali to je bilo malo drugačije. Tamo nismo osetili to. Osim pada vrednosti rublje i takvih stvari. Zaista ne osetiš bombe kao što osećaš ovde, osećaš bombe koje eksplodiraju. Dakle, najmanje reći dan je bio zanimljiv i videćemo šta će biti sutra. Govore o treningu. Ne mislim da ćemo trenirati. Uh, ne znam. Ne znam šta će se desiti, ali znate, samo dokumentujem ovo jer, eto, možda, znate... Ali, da, to je otprilike sve od mene trenutno. Siguran sam. Osećam se relativno sigurno. Dakle, to je život. Javiću vam se ponovo - završio je javljanje Portorikanac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading