HRVATI BI DA KOLJU SRBE: Skandalozne parole navijača splitskog Hajduka

Autor:

Sport

08.10.2023

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Torcida u Rijeci pozivala na najgnusnija zverstva nad našim narodom.

HRVATI BI DA KOLJU SRBE: Skandalozne parole navijača splitskog Hajduka

Foto: Profimedia/AFP

Navijači Hajduka - popularna "Torcida"

Hrvati ne mogu a da ne prete ubijanjem Srba! Splitski Hajduk gostovao je Rijeci u 11. kolu hrvatskog fudbalskog prvenstva i poraženi sa 1:0, ali su taj meč obeležili gostujući huligani. Naime, policija je pripadnicima "Torcide" dozvolila da uđu na tribine sa malim zakašnjenjem, a kada se to desilo usledilo je repertoar poznatih skandaloznih parola koje pozivaju na ubijanje Srba.

- Šugava Rijeko, smrdljivi grade, pobiću pola tvoje "Armade". Šugava Rijeko, puna si Srba, ne brini Rijeko ima još vrba - skandirali su članovi "Torcide", pa nastavili:

- Od Vežice do Lovrana sve je puno muslimana, od Kantride do Turnića sve su đeca Popa Đujića.

Foto: www.profimedia.rs

 

Podsetimo, "Torcida" tokom nedavne utakmice protiv PAOK istakla na Poljudu morbidan transparent kojim se veličala zločinačka akcija ubijanja i progona stotina hiljada Srba Oluja.

- Crven bijeli plavi na tvrđavu se vraća, opet Hrvat Kninom ponosno korača! Oluja 95 - stajali je na skandaloznom transparentu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading