SRPSKI HODOČASNICI ZAROBLJENI NA AERODROMU U IZRAELU! Konstantno na udaru Hamasa, jedva preživeli napad na zgradu! ZABELEŽILI TRENUTAK UŽASA! (FOTO)

Autor:

Vesti

08.10.2023

06:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je samo jedna od grupa iz Srbije koja se u trenutku novog napada Hamasa na Izrael našla tamo.

SRPSKI HODOČASNICI ZAROBLJENI NA AERODROMU U IZRAELU! Konstantno na udaru Hamasa, jedva preživeli napad na zgradu!  ZABELEŽILI TRENUTAK UŽASA! (FOTO)

Foto: printskrin/instagram/192_rs

Grupa od 55 hodočasnika iz Srbije nalazi se na aerodromu u Izraelu koji je od juče u novom ratu sa Palestinom. Palestinske snage izvele su sinoć napad na aerodrom, a  fotografija objavljena na Instagram stranici 192_rs zabeležila je baš taj trenutak užasa.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Žrtve sukoba između ove dve države posle 24 časa broje se u stotinama.

Inače, grupa iz Niša otišla je sa vladikom Arsenijem i vladikom Ilarionom u Izrael 1. oktobra i trebalo je juče da krenu za Sebiju. Let su imali rezervisan za 22 časa, ali on je otkazan.

Inače, ovo je samo jedna od grupa iz Srbije koja se u trenutku novog napada Hamasa na Izrael našla tamo.

Inače, jutros je iz Pojasa Gaze prema Izraelu ispaljeno više desetaka raketa. Odgovornost za napad je preuzela islamistička grupa Hamas, koja je juče rano ujutru izvršila masovni napad na Izrael-. Izraelski premijer Benjamin Netanjahu je rekao da je njegova zemlja u ratu. Izrael je odgovorio napadom na Gazu. Stotine je mrtvih i hiljade ranjenih s obe strane.

- Hamas želi da nas sve ubije. To je neprijatelj koji ubija decu i majke u njihovim domovima, u njihovim krevetima, neprijatelj koji otima starce, decu i mlade žene, koji kolje i masakrira naše građane, uključujući i decu, koja su samo izašla da uživaju u prazniku - naveo je Netanijahu.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading