HVALA TI BOŽE ŠTO SI NAS ZAŠTITIO: Supruga košarkaša Partizana o drami kroz koju su prošli

Autor:

Sport

08.10.2023

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Probudili smo se s vestima o užasnim napadioma na grad koji smo napustili, poručila je Ešli Bruer.

HVALA TI BOŽE ŠTO SI NAS ZAŠTITIO: Supruga košarkaša Partizana o drami kroz koju su prošli

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana gostovali su u četvrtak uveče Makabiju u prvom kolu Evrolige i poraženi su sa 96:81, prenoćili su u Tel Avivu i napustili prestonicu Izraela nepuna 24 sata pre nego što su bobe počele da padaju na taj grad.

 

 

Međutim, supruga novajlije pod košem crno-belih Frenka Kaminskog, novinarka Ešli Bruer, očigledno je nešto duže ostala u Tel Avivu. Zbog toga je veoma emotivno doživela vest da je Hamas raketirao mesto u kojem je ona bila i koje je ovekovečila fotografijom.

- Napustili smo Tel Aviv juče popodne (petak) i probudili se s vestima o užasnim napadioma na grad i objavu rata. Molim se za bezbednost i mir izraelskog naroda. Zahvaljujem se bogu što je nas zaštitio - napisala je Frenkova supruga na Instagramu.

Foto: instagram.com/ashbrew

 

Koliko je situacija ozbiljna izveštava se iz časa u čas, a sve je sa lica mesta dočarao i nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Meridianbet Džon Holand. On se pratiocima javio pravo iz skloništa u Tel Avivu gde se zatekao kao igrač Hapoela.

- Trenutno sam u Izraelu. Počelo je bombardovanje i prilično je ludo, čoveče. Imali smo dosta upozorenja za sklonište, zbog kojih smo morali ući u sklonište. Ako pogledate ulice, prilično su prazne sada. Zaista, ima nekoliko ljudi, ali, da, možeš čuti bombe, osetiti ih malo, neke od njih, i jednostavno moramo ostati u skloništu u našoj sobi. Sklonište ima dvostruko staklo i čini se da imaju neku čeličnu prepreku ili nešto slično. Prilično je, prilično je jezivo, neću lagati - poručio je Holand iz skloništa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading