POVREDIO SE KOŠARKAŠ PARTIZANA: Željko Obradović ne zna šta ga je snašlo

Autor:

Sport

06.10.2023

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poraz crno-belih od Makabija nije najlošija vest iz Tel Aviva.

POVREDIO SE KOŠARKAŠ PARTIZANA: Željko Obradović ne zna šta ga je snašlo

Foto: Starsport

Željko Obradović

Košarkaši Partizana poraženi su od Makabija sa 96:81 na gostovanju na startu nove sezone Evrolige. Izabranici Željka Obradovića nisu imali odgovor na igru Ponosa Izraela, kako u odbrani tako i u napadu. Pogotovo je škripalo pod košem gde je bio evidentan nedostatak centra kakav je prošle sezone bio Matijas Lesor. Tačnije, Balša Koprivica, Alen Smailagić i Frenk Kaminski nisu uspeli da zapuše rupu nastalu odlaskom Francuza.

Međutim, situacija bi mogla da bude još gora jer se jedan od pomenute trojice povredio. U pitanju je Kaminski, koji je pred kraj prvog poluvremena napustio teren i otišao u svlačionicu. Velikom pojačanju iz NBA, osim prilagođavanja na evropsku košarku, predstoji i oporavak od povrede za koju ni Žoc nije znao kakva je, ali su ga uverili da nije ništa strašno.

- Kaminski se povredio, rekli su mi da je u redu, to je ono što znam - kazao je Obradović na konferenciji posle meča prvog kola Evrolige.

Republika

Foto: Starsport

Frenk Kaminski

Inače, Željko je bio besan zbog odnosa svojih pulena prema igri, što im je stavio do znanja na tajm-autu, ali i posle meča.

- Imali smo plan kako da igramo. Ako govorite o planu to je dobro, ali je stvarna slika bila drugačija. Hteli smo da kontorlišemo napad, da im ne dozvolimo da trče po terenu, daju lake poene i kontorlišemo ofanzivni skok. U prvom poluvremenu izgrali su potpuno suprotno. Imali su 18 asistencija, 7 ukradenih lopti, a moj tim je igrao sa 7 asistencija i 8 izgubljenih lopti. Imali su samopouzdanje, a mi smo imali neku reakciju, ali igrali smo loše. Kada igramo loše, to je pitanje trenera. Moramo da vidimo šta se desilo. Odlična atmosfera i čestitam Makabiju na odličnoj utkamici i pobedi - bio je jasan Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading