ŽELJKO PRIZNAO: Obradović se DIVI navijačima Makabija!

Autor:

Sport

03.10.2023

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strateg Partizana najavio veliku borbu u prvom kolu Evrolige.

ŽELJKO PRIZNAO: Obradović se DIVI navijačima Makabija!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je pred utakmicu sa Makabijem, da je ekipa probala da se spremi na najbolji način i da očekuje da crno-beli odigraju maksimalno u Tel Avivu.

Košarkaši Partizana u četvrtak od 20.05 gostuju ekipi Makabija u prvom kolu Evrolige

- Igramo protiv Makabija. Zna se kakva nas atmosfera očekuje na tom terenu sa zaista fenomelanom podrškom koju navijači Makabija pružaju svom timu. Isti trener vodi tim, imaju promene u rosteru, ali je način igre isti. To znači, puno tranzicije. Žele u kontranapad kada prime koš, njihova energija u ofanzivnom skoku je tu - istakao je Obradović.

Republika

Foto: Starsport

Željko Obradović

On je dodao da njegov tim mora da neutrališe ofanzivni skok izraelske ekipe.

- Dosta toga rešavaju kroz igru 1 na 1, a imaju i specifičan napad. Videćemo kako ćemo reagovati. Pre ili kasnije uvek igraš sa svima. Ne razmišljamo na taj način. Makabi je prvi, probali smo da se spremimo najbolje, da igramo maksimalno. Da probamo da odigramo dobru utakmicu i da vidimo gde smo. Sitni problemi su tu, nadam se da ništa neće uticati da ekipa bude kompletna - zaključio je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading