VELIKI MALER ZA MAKABI, POVREDA LEĐA KOBNA: Bez najboljeg košarkaša dočekuje Partizan!

Autor:

Sport

03.10.2023

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vejd Boldvin prošle sezone prosečno je beležio 17,2 poena po meču.

VELIKI MALER ZA MAKABI, POVREDA LEĐA KOBNA: Bez najboljeg košarkaša dočekuje Partizan!

Foto: Starsport

Vejd Boldvin i Lorenco Braun

Košarkaš Makabija Vejd Boldvin propustiće zbog povrede leđa meč prvog kola Evrolige protiv Partizana, koji će biti odigran u četvrtak u Tel Avivu, saopštio je danas šampion Izraela.

U saopštenju Makabija se navodi da je posle magnetne rezonance utvrđeno da je povredio mišiće leđa. On će da propusti duel sa Partizanom, kao i meč sa Ironi Kirjat Atom u izraelskom prvenstvu, koji će biti odigran osmog oktobra.

Boldvin je prošle sezone bio jedan od najboljih igrača Makabija, a u Evroligi je prosečno postizao 17,2 poena po utakmici.

Prethodno, "ponos Izraela" nije se proslavio na startu sezone. Oni su u tamošnjem Liga kupu glatko poraženi od Hapoela iz Jerusima, a nakon što su u polufinalu pobedili zahvaljujući pobedi službenim rezultatom. Naime, tim koji predvodi srpski stručnjak Aleksandar Džikić sveo je Makabi na svega osam poena u trećoj deonici finala Liga kupa i senzacionalnog ga ostavio bez prvog trofeja u sezoni - 79:71.

Utakmica između Makabija i Partizana biće odigrana u četvrtak od 20.05 časova u Tel Avivu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading