BOGDAN ZAVOLEO AMERIKU: Nedostajala mi je Atlanta, Mundobasket pomogao, a uvek sam tu ZA SVOJU SRBIJU!

Autor:

Sport

03.10.2023

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogdanović govorio na "medija deju" pred start sezone u NBA ligi.

BOGDAN ZAVOLEO AMERIKU: Nedostajala mi je Atlanta, Mundobasket pomogao, a uvek sam tu ZA SVOJU SRBIJU!

Foto: Tanjug/AP

Bogdan Bogdanović

Košarkaš Atlante Bogdan Bogdanović izjavio je danas da mu je nastup za reprezentaciju Srbije na Svetskom prvenstvu u Manili mnogo značio i dodao da bi voleo da završi karijeru u američkom klubu, prenose lokalni mediji.

Bogdanović je nedavno sa reprezentacijom Srbije osvojio srebrnu medalju na Mundobasketu. On je priznao da je u odličnoj formi stigao u Atlantu.

- Nisam bio u optimalnom stanju ranijih godina kada je trening kamp u pitanju. Na primer, da me je neki momak pozvao na basket, ne bih mogao odmah da izađem na teren. Trebalo bi mi barem pola sata da se istegnem i zagrejem, sada to mogu bez problema. Pomoglo mi je što sam igrao na Svetskom prvenstvo. Uvek volim da igram za Srbiju - rekao je Bogdanović u Atlanti na "Media deju".

Republika

Foto: Starsport

KAPITEN: Bogdan u dresu Srbije

On je član Atlante od 2020. godine. Bogdanović je u martu produžio sa Hoksima ugovor na još četiri godine za 68 miliona dolara.

- Ovo je prvi tim još od Partizana da sam ostao četiri godine. Jako sam uzbuđen zbog onoga što sledi, raduje me što sam ovde. Nisam znao mnogo o Atlanti kada sam dolazio, sada kada odem u Srbiju, počinje da mi nedostaje. Volim da budem ovde i nadam se da ću ostati u ekipi do kraja karijere - naveo je Bogdanović, koji je prošle sezone prosečno postizao 14 poena i imao je 3,1 skok i 2,8 asistencija po utakmici.

Bogdanović (31) je igrao za Partizan od 2010. do 2014. godine, a potom je nastupao za Fenerbahče i Sakramento.

Nova sezona u NBA ligi počinje 25. oktobra, a Atlanta će dan kasnije u prvom kolu igrati sa Šarlotom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading