NOVAK IDOL SRBIMA: Naši sportisti ugledaju se na Đokovića

Autor:

Sport

03.10.2023

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve više naših sportista oponaša Noleta na terenu, ali i ponašanjem i navikama van tenisa.

NOVAK IDOL SRBIMA: Naši sportisti ugledaju se na Đokovića

Foto: www.profimedia.rs

Srpski sportisti su ludi za Novakom Đokovićem! Nole je najbolji teniser današnjice, verovatno i u istoriji, i idol mnogima, pa i našim sportistima koji gledaju da ga oponašaju u svakom pogledu.

Poslednji u nizu je Danilo Anđušić, koji je u pobedi Partizana nad Mornarom sa 110:78 ubacio 23 poena, od toga šutirao trojke 5/5. Jednu od njih proslavio je gestikulacijom kako telefonira, čime je u stvari oponašao Noleta koji je imitirao Amerikanca Bena Šeldona slaveći pobedu nad njim na US openu.

Republika

Foto: ABA liga/Dragana Stjepanović

 

- Podigao sam slušalicu jer je dobacio čovek iz publike iz prvog reda: "Hajde jedna trojka za mene!" Onda sam dobacio i proslavio Novakovom proslavom. Jako mi se svidelo kada je pobedio Amerikanca i generalno ta proslava mi se jako svidela i moguće da ću da koristim cele sezone - rekao je Anđušić.

Foto: screenshot twiter

Šelton i Đoković

I košarkaš Crvene zvezde Meridianbet Nemanja Nedović je otkrio da se savetuje sa Đokovićem. On je Novaka često sretao kako trenira u Crnoj Gori, a onda ga je jednom prilikom pitao za savet i čak pitao da mu se pridruži.

Republika

Foto: Starsport

Nemanja Nedović

- Bio sam sa društvom u Crnoj Gori i pričali smo sa Novakom koji nas je pitao da li se i kako spremamo za reprezentaciju. Rekao sam mu da trčimo svaki dan po osam ili deset kilometara. I Nole kaže: "Stvarno? Hoćete da trčimo zajedno?"  I mi svi pristanemo, naravno da hoćemo da trčimo sa Noletom. Onda nam on kaže: "Važi. Mi se budimo u pola pet ujutru, pa onda trčimo." - prisetio se Nedović jednog susreta.

Pre košarkaša i fudbaler Miloš Jojić je otrio da se ugleda na Đokovića i to po pitanju ishrane. Naime, nekadašnji fudbaler Partizana je po ugledu na našeg tenisera promenio ishranu.

Foto: Starsport

Miloš Jojić

- Pre četiri godine sam razgovarao s Novakom i onda sam promenio način ishrane. I dalje se držim toga. Doduše, nisam 100 odsto vegan jer retko jedem ribu i jaja, ali želim da budem. Meso i mlečne proizvode ne diram. Efekti su izvanredni. Već u prva tri meseca izgubio sam šest kilograma, postao sam okretniji na terenu i regeneracija organizma mi je takođe brža. Zaista neverovatno - otkrio je jednom prilikom Jojić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading