REKLI IM DA SVAKO MOŽE DA NOSI BELI MANTIL! Kosovska policija se ponovo obrušila na Srbe! IZVUKLI IZ SANITETA LEKARE PA IH MALTRETIRALI!

Autor:

Vesti

08.10.2023

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor KBC Kosovska Mitrovica je naveo da iz tzv. kosovske policije nisu rekli zbog čega su zaustavili sanitet.

REKLI IM DA SVAKO MOŽE DA NOSI BELI MANTIL! Kosovska policija se ponovo obrušila na Srbe! IZVUKLI IZ SANITETA LEKARE PA IH MALTRETIRALI!

Foto: Printskrin/Tviter

Direktor KBC Kosovska Mitrovica Zlatan Elek, izjavio je da su pripadnici tzv. kosovske policije rano jutros zaustavili sanitet tog kliničko bolničkog centra, nakon čega su "brutalno izvukli vozača i medicinske radnike".

Elek je za agencije rekao da je sanitet zaustavljen po povratku iz Beograda, u blizini administrativnog prelaska Brnjak.

Pripadnici tzv. kosovske policije su izvršili pretres, rekavši da "svako može da nosi beli mantil", ali prema rečima Eleka, ništa nisu našli.

Direktor KBC Kosovska Mitrovica je naveo da iz tzv. kosovske policije nisu rekli zbog čega su zaustavili sanitet, ali je istakao da se to redovno dešava u poslednje vreme.

Prema njegovim rečima, u poslednjih četiri do pet meseci tzv. kosovska policija više od 210 puta zaustavila sanitet KBC Kosovska Mitrovica.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Ana

08.10.2023 10:25

Kurtijevom teroru i bezobrazluku nema kraja!

Mia

08.10.2023 10:28

Kurtijevom teroru i bezobrazluku nema kraja!

Marina

08.10.2023 10:30

Incidenti koji uključuju zaustavljanje saniteta i brutalno postupanje prema medicinskim radnicima su ozbiljna pitanja koja treba istražiti i osuditi. Humanitarna i medicinska pomoć ne bi trebala biti meta političkih sukoba ili incidenata. Važno je da se osigura siguran pristup zdravstvenoj nezi i medicinskom osoblju kako bi se sačuvali životi i zdravlje ljudi.

Dada

08.10.2023 10:31

Kad ce ovo prestati? Zar ljudi koji spasavaju tudje živote, ne mogu na miru obavljati svoj posao?