JEZIVO! POLITIČAR OMER RADOVANOVIĆ ORGANIZOVAO PRIVATNE ŽURKE U RUMUNIJI: U orgijama učestvovali i srpski biznismeni - među zlostavljenima i jedna devojčica

Autor:

Hronika

08.10.2023

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukoliko se dokaže krivica i osude političara, preti mu 12 godina zatvora.

JEZIVO! POLITIČAR OMER RADOVANOVIĆ ORGANIZOVAO PRIVATNE ŽURKE U RUMUNIJI: U orgijama učestvovali i srpski biznismeni - među zlostavljenima i jedna devojčica

Foto: Shutterstock

Rumunski političar, nekadašnji čelnik opštine Požežena u Karaš-Severinu, sumnjiči se da je seksualno zlostavljao maloletnu devojčicu i da je organizovao orgije, na koje su mlade žene prisilno dovođene.

Omer Radovanović je organizovao orgije na kojima je navodno učestvovali i biznismeni iz Srbije, kako prenose lokalni mediji.

Političar se sumnjiči da je zlostavljao 11-godišnju devojčicu, ćerku njegove ljubavnice, a navodno je majka dala pristanak. Policija je privela i Omer Radovanović i majku devojčice.

Radovanović se tereti da je zajedno sa svojom ljubavnicom, primoravao njenu maloletnu ćerku da učestvuje u njihovim seksualnim aktivnostima. Navodno je organizvao i privatne žurke, gde je nudio seksualne robinje bogatim i uticajnim ljudima u regionu, među kojima su, kako prenosi Observator i srpski biznismeni.

Kako se navodi, do sada je identifikovano pet mladih devojaka, one su dovedene u kuću gde su organizovane orgije, od njih pet najmanje jedna je malolenica.

Mediji pišu i da je O. R. imao katalog sa fotografijama devojaka, koje je pokazivao učesnicima orgija, kako bi birali sa kim će provesti noć.

Radovanović je i ranije imao problema sa zakonom. On slovi za čoveka koji je osnovao mrežu za šverc cigareta, zbog čega je bio osuđen na pet godina zatvora 2013. godine. Pokušao je i da pobegne iz zemlje, ali je uhvaćen na granici. U toj akciji uhapšeno je i više  pripadnika granične policije. Nakon izlaska iz zatvora optužen je za malverzacije sa novcem iz evropskih fondova.

Mediji pišu da je vlast u opštini, nakon što je Omer odveden u zatvor, preuzela njegova supruga, koja već služi drugi mandat.

Ona je odbila da daje izjave za medije.

Kako navode mediji, Radovanović je vlasnik četiri placa, dve kuće, vikendice, ima jahtu i dva automobila. Mediji pišu da u vlasništvu ima još dve luksuzne vikendice sa bazenima i restoran.

Ukoliko se dokaže krivica i Omera Radovanovića osude, preti mu 12 godina zatvora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading