KRAO SAM DUDINE FORE: Ovako je Greg Popovič govorio o LEGENDARNOM Ivkoviću!

Autor:

Sport

16.09.2021

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni stručnjak Dušan Ivković preminuo je danas u 78. godini života, a Srbin je tokom karijere stekao veliko poštovanje i u SAD.

Republika

Foto: Starsport, Tanjug/AP

Greg Popovič i Duda Ivković, ilustracija

Naime, legendarni Duda je impresionirao i stručnjake "preko bare", a jedan od njih koji je to nedavno priznao je i američki selektor Greg Popovič. Naime, njih dvojica su bili veliki prijatelji, a strateg San Antonija je otkrio da je "krao akcije" od Ivkovića i Željka Obradovića.

To je tačno - počeo je Popovič, pa nastavio:

Ne znam to zavisi od toga protiv koga igramo. Ali nisam krao samo od njih, krao sam od svakoga od koga sam mogao. Jer ja imam samo deo znanja, a postoji još mnogo pametnih ljudi. A ja nisam tako dobar u izmišljanju - odgovorio je selektor SAD na pitanje da li će ih koristiti na Olimpijskim igrama.

Popovič je nastavio u istom tonu o dva srpska trenera.

Tako da ja pratim i mislim da mi svi koji smo treneri vidimo šta ostali rade. Uzmemo pomalo odavde i pomalo odande. Ta dva trenera uz mnoge druge su dobri ljudi da se od njih nešto ukrade, jer su vrlo pametni - kazao je "ludi Srbin", pa poentirao u svom stilu:

- Ne mogu da budem uhapšen zbog toga? Zar ne?

 Tužna vest o smrti Ivkovića potresla je Srbiju ovoga jutra, a naš čuveni selektor je preminuo od posledica herpesa i vode u plućima, o čemu detaljnije možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading