SAMLEO OBRADOVIĆEV PARTIZAN PA PORUČIO: Sve smo iskoristili!

Autor:

Sport

13.09.2021

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa beogradeskog Partizana juče je osvojila drugo mesto na ''Istanbul kupu''. Crno-beli su u finalu poraženi od domaćina Fenerbahčea sa 89:62.

Republika

Foto: Starsport

Đorđević na najbolji način otpočeo mandat u Istanbulu

Izabranici Željka Obradivića nijednog trenutka nisu bili ravnopravan rival, konstantno su bili u dvocifrenom rezultatskom zaostatku, a na sve se nadovezala i povreda Alekse Avramovića.

Nakon meča, u razgovoru za Partizanovu klupsku televiziju, novi trener Fenerbahčea Aleksandar Saša Đorđević imao je razumevanja za loše izdanje crno-belih, jer je Partizan dan ranije imao veoma naporan meč sa Monakom, u kom je slavio tek posle tri odigrana produžetka.

- Mislim da je očigledno da je ekipa Partizana izašla na teren sa tri produžetka u nogama. To je bila potpuno druga energija. Mi smo iskoristili to. Za nas je ovo korak napred, bili smo mnogo mirniji nego u polufinalu. Treba samo gledati šta nas dalje čeka, radićemo na fizičkoj pripremi - zaključio je Đorđević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading