OBRADOVIĆ STARTOVAO POBEDOM: Partizan DEKLASIRAO rivala!

Autor:

Sport

27.08.2021

20:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa beogradskog Partizana ostvarila je prvu pobedu pod trenerskom palicom Željka Obradovića. Crno-beli su pobedili u prvoj utakmici na pripremama ekipu Zlatibora rezultatom 88:67.

Republika

Foto: Starsport

Sjajan start za Obradovića

Crno-beli su dominirali od početka meča, a naročito u prvoj četvrtini koju su rešili u svoju koristrezultatom 29:13.

Međutim, u drugom periodu Zlatiborci su zaigrali mnogo bolje i do kraja poluvremena uspeli sa se približe na (36:43) U nastavku je sve išlo lakše za Obradovićeve izabranike.

 

 

Posle Zlatibora, ekspedicija Partizana se u subotu vraća u Beograd, odakle će otputovati na turnir u Opatiji, gde će za rivale imati Cibonu, Cedevitu Olimpiju i italijanski Pezaro.

Već 7. septembra, Partizan u Kragujevcu igra humanitarnu utakmicu protiv domaćeg Radničkog, a 11. i 12. septembra učetvovaće na turniru u Istanbulu. Rivali Parnog valjka biće domaći Fenerbahče, Uniks i Monako sa kojim će se crno-beli sastati u polufinalu.

Crno-beli 16. septembra dočekuju Efes, taj meč, ujedno će biti i zvaničan oproštaj legendarnog kapitena Novice Veličkovića od aktivnog igranja košarke.

Dan kasnije, crno-beli će otputovati u Atinu, na "Janakopulos kup" koji se održava 18. i 19. septembra. Uz Partizan, na turniru u Atini će igrati i domaći Panatinaikos, Anadolu Efes i Makabi iz Tel Aviva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading