BOGDANOVIĆ RASPALIO GROBARE: Sećam se obećanja - VRAĆAM SE U PARTIZAN!

Autor:

Sport

23.08.2021

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović koji se već godinama dokazuje u najjačoj košarkaškoj ligi sveta - NBA uskoro otvara ovogodišnji "BB kamp" u Beogradu. Prilikom intervjuo uoči otvaranja srpski reprezentativac je istakao da planira svoj povratak u Partizan jednog dana.

Republika

Foto: Starsport

Bogdanović dobro pamti sve

Na košarkaškim telerima na Kalemegdanu i u klubu Dinamik, polaznici kampa moći će da uče od najboljih između 27. i 29. avgusta.

Tim povodom, Bogdan Bogdanović našao se pred novinarima i govorio o pojedinim temama poput izostanka Srbije sa Olimpijskih igara u Tokiju.

- Teže je bilo gledati kvalifikacije. Na Olimpijske igre smo već morali da nađemo za koga da navijamo. Drago mi je da su neki sunarodnici došli do ciljeva. Ostaje žal sto se nismo kvalifikovali. Otići na OI je nešto najteže. To je prošlost, fokusiramo se na dalje. Pariz je za tri godine - rekao je Bogdanović.

Bogdan je pre nekoliko dana bio na treningu svog nekadašnjeg kluba, Partizana, u koji se vratio trofejni stručnjak Željko Obradović, tom prilikom Bogdanović je upitan kada može da se očekuje ispunjenje njegovog obećanja o povratku?

- Nema potrebe pričati o mojoj ljubavi prema Partizanu. Sećam se obećanja i držim ga se, videćemo kad će biti. Još sam pod ugovorom. Uvek imam velika očekivanja od Zeljka. Otišao sam iz Partizana da bih otišao na viši nivo. Verujem u njega, igrači će se adaptirati - zaključio je Bogdanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading